Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Τέλος από τη ΝΔ ο Πέτρος Δούκας – Η ανακοίνωση για τη διαγραφή του μετά τις δηλώσεις για τις πυρκαγιές στην Ηλεία

Διαγράφεται από τη ΝΔ ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, μετά τον διάλογο που είχε με τον Σπήλιο Λιβανό για τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007, που προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης”.

Σημειώνεται ότι ο Σπήλιος Λιβανός παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Το χαρτοφυλάκιό του αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς.

 

*enikos.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!