Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Τέλος τα τοπικά lockdown – Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας και η απαγόρευση μουσικής

Το τέλος των τοπικών lockdown ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σημειώνοντας πως δεν θα ισχύει πλέον το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας και η απαγόρευση της μουσικής.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, οι “κόκκινες” περιοχές δεν θα έχουν επιπλέον μέτρα. Τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα θα ισχύουν για 15 ημέρες. Εντός αυτών των 15ημερών θα επικαιροποιηθούν, απλοποιηθούν και ομαλοποιηθούν όλοι οι περιορισμοί που υπάρχουν. Άρα κατά βάση οι περιορισμοί που υπάρχουν κατά βάση υφίστανται και εντός 15 ημερών θα επανεξεταστούν στο σύνολό τους, τόνισε ο Θάνος Πλεύρης.

Τόνισε επίσης ότι θα υπάρχει πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους πολίτες σε εστίαση και ψυχαγωγία.

Δείτε εδώ τις ανακοινώσεις αναφορικά με την πανδημία από το Υπουργείο Υγείας:

 

Πηγή:enikos.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!