Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τέσσερις (!) διακομιδές από την Κέρκυρα, ανάμεσά τους ένα βρέφος 20 ημερών!

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα και για τους διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι πραγματοποίησαν τρεις διακομιδές με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προς τα Γιάννενα ενώ μια επιπλέον πραγματοποιήθηκε με λιμενικό σκάφος. 

Συγκεκριμένα, οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κέρκυρας κλήθηκαν να μεταφέρουν τρεις συνολικά ασθενείς, δυο με καρδιολογικά προβλήματα και μια ασθενή με γυναικολογικής φύσεως προβλήματα ενώ το λιμενικό με ναυαγοσωστικό σκάφος μετέφερε ένα βρέφος 20 ημερών καθώς έχρηζε άμεσης τριτοβάθμιας νοσοκομειακής περίθαλψης.

Επιπλέον, έπρεπε να καλυφθούν οι βάρδιες στην Κέρκυρα για τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών και της παρουσίας συναδέλφων τους στα Γιάννενα για την μεταφορά των ασθενών 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!