Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Τέσσερις συλλήψεις και 46 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ στη Ζάκυνθο

Προληπτικοί τροχονομικοί έλεγχοι στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν (4) άτομα και βεβαιώθηκαν (46) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (25.05.2022), στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αντιμετώπιση επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών.

Ειδικότερα, από την 08:00 ώρα έως την 14:00 ώρα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, ελέγχθηκαν –38- οχήματα, συνελήφθησαν -4- άτομα για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και βεβαιώθηκαν συνολικά -46- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μεταξύ των οποίων:

  • -5- για ταχύτητα
  • -2- για ζώνη ασφαλείας
  • -5- για προστατευτικό κράνος
  • -4- για στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως
  • -2- για ΚΤΕΟ και
  • -2- για υποκλοπή μεταφορικού έργου

 

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου αποσκοπώντας στην ασφαλή χρήση του οδικού δικτύου, την τήρηση των Κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!