Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

“Τα βρήκαν” Λέσσης – Πανδής για συνεργασία και Αντιδημαρχίες στο δήμο Νότου

Δύο Αντιδήμαρχοι από τον συνδυασμό του Γιάννη Πανδή θα στελεχώσουν την νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις στο Corfu tv του Γιάννη Πανδή, Επικεφαλής του συνδυασμού «Νότια Κέρκυρα Πολιτών», πρόκειται για τους Αλέξανδρο Καστρινό, που θα αναλάβει την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και τον Παναγιώτη Σολωμό, ο οποίος θα αναλάβει την Αντιδημαρχία Αθλητισμού.

Ο κ. Πάνδης επεσήμανε ότι: «μετέφερα στην ομάδα η οποία στήριξε την προσπάθεια μου προεκλογικά τα όσα είπα με τον κ. Λέσση και όλοι συμφωνήσαν ότι θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί σε ένα δήμο ο οποίος αυτή την στιγμή πρέπει να προσφέρει άμεσα έργο. Ο Αλέξανδρος Καστρινός είναι ένα άτομο σύμβολο όσον αφορά τον αγώνα που έδωσε και δώσαμε και συνεχίζουμε για την διαχείριση των απορριμμάτων. Τις επόμενες ήμερες έχουμε συνάντηση οι δυο συνδυασμοί για να καταλήξουμε την μορφή της συνεργασίας μας».

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κέρκυρας, ο Κώστας Λέσσης επιβεβαίωσε την ύπαρξη της συμφωνίας .

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!