Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για το βαφτιστήρι σας

Νονοί και νονές φυσικά και γνωρίζουμε ότι τα βαφτιστήρια σας μικρά και μεγάλα κατέχουν εξέχουσα θέση στην καρδιά σας και θέλετε πάντα να τους κάνετε τα πιο όμορφα δώρα ώστε να έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε το λαμπερό χαμόγελο που σχηματίζεται στο πρόσωπό τους. Φέτος τα Χριστούγεννα εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας βαφτιστήρια με τα πιο πρωτότυπα και παιχνιδιάρικα δώρα που σας προτείνουμε σε αυτό το άρθρο και κερδίστε τις πιο σφιχτές αγκαλιές!

Ιδέες δώρων για μωρά

Αν αυτά είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που πρόκειται να περάσετε ως πνευματικοί γονείς τότε πρέπει να είναι ξεχωριστά! Μπορείτε να επιλέξετε διακοσμητικά γούρια που να αναγράφουν το όνομα του μωρού και ευχές για τα πρώτα του Χριστούγεννα τα οποία θα αποτελέσουν ένα μοναδικό στολίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο καθώς και ένα ενθύμιο που θα διατηρεί ζωντανές στην μνήμη των γονιών τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής τους. Αν πάλι αναζητάτε ένα δώρο με μεγαλύτερη χρηστικότητα μπορείτε να στραφείτε σε επιλογές όπως ρουχαλάκια, καλαθούνεςαλλά και σετ λευκά είδη όπως σεντόνια, κουβέρτες και πετσέτες τα οποία μπορείτε να βρείτε κάνοντας μια απλή αναζήτηση για προίκα μωρού στο διαδίκτυο.

Ιδέες δώρων για παιδιά

Για εσάς που τα βαφτιστήρια σας δεν ανήκουν πλέον στην ηλικιακή ομάδα ώστε να χαρακτηριστούν μωρά, οι προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα είναι αμέτρητες. Μπορείτε να κινηθείτε σε κλασικές και αγαπημένες επιλογές όπως παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία, κούκλες και παιχνίδια μίμησης & ρόλων για τις μικρές σας πριγκίπισσες ή αυτοκινητάκια και βιντεοπαιχνίδια για τους μικρούς σας πρίγκιπες. Αν πάλι θέλετε κάποιο δώρο που να εξάπτει την δημιουργικότητά τους ή τα βαφτιστήρια σας έχουν καλλιτεχνική φύση μπορείτε να προτιμήσετε βιβλία δραστηριοτήτων, σετ ζωγραφικής αλλά και μουσικά όργανα τα οποία σας εγγυόμαστε πως θα τα ξετρελάνουν και θα τα κρατούν απασχολημένα για ώρες!

Ιδέες δώρων για ενήλικα βαφτιστήρια

Ο ρόλος του νονού δεν έχει ημερομηνία λήξης γι’ αυτό φροντίστε να μην αρχίσετε να ξεχνάτε το χριστουγεννιάτικο δώρο του πνευματικού παιδιού σας μόλις αυτό σβήσει τα δεκαοχτώ κεράκια της τούρτας του! Αν δεν ξέρετε τι δώρο να του κάνετε μια υπέροχη πρόταση είναι τα gadgets. Από ακουστικά και smartwatches μέχρι tablets οι επιλογές είναι τόσες πολλές, καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και φυσικά όλα τα budgets ώστε να επιλέξετε εκείνο που ανταποκρίνεται στο δικό σας. Μπορείτε ακόμη να οργανώσετε ένα ταξίδι και να πληρώσετε εξολοκλήρου τα αεροπορικά εισιτήρια ή την διαμονή. Με αυτό τον τρόπο θα του κάνετε ένα αξέχαστο δώρο και θα περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί του!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!