Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Τα πλαστικά καπάκια στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας  έγιναν αναπηρικό  αμαξίδιο για το 2ο Ειδικό Σχολείο

 Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ  Κέρκυρας “ανταπέδωσε” με ένα αναπηρικό αμαξίδιο για το 2ο Ειδικό Σχολείο Κέρκυρας στους Βελονάδες.

Με τη  μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών μας , συγκεντρώθηκε ενάμιση τόνος πλαστικά καπάκια, τα οποία το προηγούμενο διάστημα παραδόθηκαν από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας στον Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, ενώ   στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας ο Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας με τη σειρά του  προσέφερε ένα αναπηρικό αμαξίδιο για κάλυψη αναγκών του είδους .

Η συγκεκριμένη δράση , έχει διττό χαρακτήρα . Συνδυάζει την υποστήριξη της ανακύκλωσης-  και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση με τον εθελοντισμό, την ανθρωπιά και την κοινωνική προσφορά. Δίνεται η ευκαιρία, να «μετουσιώσουμε»
 την κοινωνική ευαισθησία, σε έμπρακτη βοήθεια προς συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και μας έχουν ανάγκη.

 Στο  παραπάνω πλαίσιο έχει  δοθεί ήδη ένα αμαξίδιο ενώ  την Τρίτη  21-11-2023   παραδόθηκε από το   Νομαρχιακό  Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας  το 2ο . Αποδέκτης ήταν 2ο Ειδικό Σχολείο Κέρκυρας στους Βελονάδες.

Το αμαξίδιο παρέλαβε το πρωί της Τρίτης 21-11-2023  ο Διευθυντής του 2ου Ειδικού Σχολείου Κέρκυρας, κ. Κισιώτης Χρήστος. Στην παράδοση του αμαξιδίου παρευρέθηκαν εκ μέρους του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κ. Παναγιώτης Παπαδάτος, η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων, κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βελονάδων, κ. Σπύρος Μηλιώτης και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιώργος Μαυρόπουλος. Ενώ εκ μέρους του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Σπανός, ο Αντιπρόεδρος και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Κοινωνικού Έργου Κεντρική Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ. Ανδρέας Σκούπουρας, η Γραμματέας, κ. Μάγδα Κόκκαλη και ο Ταμίας του Συλλόγου, κ. Αλέξανδρος Καποδίστριας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!