Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τα τμήματα Ανάπτυξης ΝΑΟΚ-ΟΦΘ τράβηξαν κουπί on line

Οι κωπηλατικές ομάδες ανάπτυξης του ΝΑΟ Κέρκυρας και του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή (24/1/21) κοινή διαδικτυακή εικονική προπόνηση.

Στην προπόνηση, που είχε διάρκεια μιάμισης ώρας (19.00-20.30) πήραν μέρος δεκαπέντε αθλητές-τριες από καθέναν από τους δύο ναυτικούς ομίλους. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και συντόνισε ο προπονητής κωπηλασίας του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης Βασίλης Τσανταρλιώτης και επέβλεψαν η ομοσπονδιακή προπονήτρια κατηγορίας ανάπτυξης Δήμητρα Γιαννιού καθώς και οι προπονητές του ΝΑΟΚ, Γιώργος Νοταρόπουλος και Δήμητρα Θανοπούλου. Παρούσα ήταν επίσης και η Καστοριανή Ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η οποία μίλησε στους νεαρούς κωπηλάτες & νεαρές κωπηλάτισσες, τονίζοντας ότι πρέπει να έχουν πίστη, πειθαρχία και πείσμα στην προπόνηση και να βάζουν ψηλά τον πήχυ σε ό,τι κάνουν στη ζωή τους. Από την πλευρά του ΝΑΟΚ χαιρετισμό στους συμμετέχοντες απεύθυνε ο έφορος κωπηλασίας Σπύρος Σπιτιέρης.

ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑΟΚ

Στην εικονική προπόνηση της Κυριακής, από το κωπηλατικό τμήμα ανάπτυξης του ΝΑΟΚ, πήραν μέρος οι εξής:

Λυκουρίνος Στέλιος

Αγάθου Αμαλία

Λιντοβόη Ισμήνη

Ζερβού Άρτεμις

Διαβάτη Έλενα

Μπούζη Ελπίδα

Φερούση Ελία

Μοναστηριώτης Αχιλλέας

Μηλιορίζος Σπύρος

Θεοδοσόπουλος Ηρακλής

Τραϊανόπουλος Άγγελος

Καλούδης Αλέξης

Πατούνης Ανδρέας

Γούσης Γιάννης

Γαρνέλης Ελευθέριος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!