Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τα 5 πιο μοδάτα επιτραπέζια διακοσμητικά για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας

Δεν είναι τυχαίο που αγαπάμε τόσο πολύ τα επιτραπέζια διακοσμητικά. Ο τρόπος τους να μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο απλό και αδιάφορο τραπέζι σε πρωταγωνιστή της διακόσμησης είναι εντυπωσιακός. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε μια καινούρια τραπεζαρία ή ένα έργο τέχνης, για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας. Μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα μοντέρνο επιτραπέζιο διακοσμητικό που θα τραβήξει τα βλέμματα. Είτε το βάλετε στην τραπεζαρία είτε στο coffee table ή κάποιο βοηθητικό τραπεζάκι, το σίγουρο είναι ότι θα ανανεώσει τη διακόσμησή σας.

Ethnic διακοσμητικά

Το ethnic είναι ένα από τα πιο αγαπημένα στυλ διακόσμησης τα τελευταία χρόνια, επειδή μας φέρνει κοντά με τη φύση και την πλουραλιστική έκφραση, χωρίς όμως να βαραίνει το χώρο. Ένα κλασικό ethnic διακοσμητικό είναι μια καμήλα, ένας ελέφαντας ή κάποιο άλλο ζώο της ανατολίτικης κουλτούρας. Βασικό χαρακτηριστικό αυτών των διακοσμητικών είναι οι περίτεχνες λεπτομέρειές τους που κυριαρχούν στον χώρο.

Σε ένα σαλόνι με boho διακόσμηση, χρώματα και φυτά, αυτό το διακοσμητικό θα δέσει άψογα με τον υπόλοιπο χώρο.

Μπολ και βάζα

Σε μια μεγάλη τραπεζαρία ταιριάζει εξαιρετικά ένα μπολ ή ένα βάζο στο στυλ που επιθυμείτε. Μπορεί να είναι minimal, με λιτές αδρές γραμμές ή σε πιο vintage εμφάνιση, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμπληρώσει αρμονικά το τραπέζι. Με φρέσκα ή αποξηραμένα λουλούδια το βάζο και με φρούτα, γλυκά, κεριά και άλλα στοιχεία το μπολ, το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσουν μια σπιτική αίσθηση γεμάτη θαλπωρή.

Ξύλινα διακοσμητικά

Τα ξύλινα επιτραπέζια διακοσμητικά έχουν το εξαιρετικό πλεονέκτημα ότι μπορούν να ταιριάξουν, ανάλογα με το σχέδιό τους, τόσο στη μοντέρνα όσο και στην πιο παραδοσιακή, ρετρό διακόσμηση. Η μοντέρνα διακόσμηση απαιτεί διακοσμητικά με χρώμα και λιτές γραμμές. Πάνω σε ένα λιτό τραπέζι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο ένα ξύλινο διακοσμητικό με ψαράκια ή σπιτάκια, το οποίο δίνει μια καλοκαιρινή αύρα στον χώρο.

Από την άλλη, ένα πιο κλασικό διακοσμητικό, όπως ένα καραβάκι, είναι ιδανικό για τη νοσταλγική διάθεση της ρετρό και vintage διακόσμησης που έχει επανέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια.

Μικρά αγάλματα

Για τους λάτρεις του minimal design δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μικρό έργο τέχνης που δεσπόζει στο τραπέζι και του δίνει σοφιστικέ χαρακτήρα. Οι φιγούρες από τον αρχαίο κυκλαδικό πολιτισμό έχουν βέβαια την τιμητική τους, αφού αποτελούν την επιτομή της ομορφιάς μέσα στη λιτότητα, όμως υπάρχουν πολλές ακόμα επιλογές με φιγούρες γυναικών ή ζευγαριών που θα δέσουν άψογα με τη συνολική σας διακόσμηση.

Μεταλλικά διακοσμητικά

Τα μεταλλικά διακοσμητικά έκαναν την εμφάνισή τους μαζί με το industrial design και φυσικά έχουν έρθει για να μείνουν. Διακοσμητικά με σύρμα και μεταλλικές φιγούρες σε ασημένιες και μπρονζέ αποχρώσεις είναι εξαιρετικές επιλογές, για να δώσετε έναν σύγχρονο αέρα στον χώρο. Το βασικό τους πλεονέκτημα, μάλιστα, είναι ότι ταιριάζουν τόσο με ξύλινα όσο και με μεταλλικά/ γυάλινα τραπέζια.

 

Δείτε ακόμα περισσότερα πρωτότυπα επιτραπέζια διακοσμητικά για κάθε στυλ διακόσμησης στο Echo Deco.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!