Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΤΕΕ Κέρκυρας: Τεχνικά απλό το έργο στο “Χαμόγελο του Παιδιού” στις Μαγουλάδες

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που είχε αναλάβει το ΤΕΕ για την τροποποίηση του κτηρίου που στεγάζεται το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στις Μαγουλάδες. Όπως δήλωσε ο Γιάννης Μεταλληνός Πρόεδρος του ΤΕΕ Κέρκυρας στην Ερτ Κέρκυρας, το αποτέλεσμα της εργασίας που συνέταξε το ΤΕΕ έχει ήδη παραδοθεί στο Χαμόγελο, στην Αθήνα, που είναι ο χρήστης του κτηρίου και στην Ιερά Μητρόπολη που είναι ο ιδιοκτήτης. Από αυτό το σημείο και μετά, πρέπει να προχωρήσουν στην έκδοση των αδειών προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες μέσα στο κτήριο. Η έκδοση των αδειών από την αρχαιολογία και το Δήμο δεν πρέπει να είναι δύσκολη δεδομένου ότι πρόκειται ουσιαστικά για εσωτερική αναδιάταξη των χώρων και κατασκευή δύο ακόμη χώρων με τουαλέτες. (Έχει ήδη ένα χώρο με τρεις τουαλέτες). Η κουζίνα και τα δωμάτια είναι επαρκή.

Ούτε το οικονομικό μέρος θα είναι δυσβάστακτο γιατί ο προϋπολογισμός που προβλέπει το ΤΕΕ να απαιτείται, ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες και όχι εκατομμύρια ευρώ.

Εν κατακλείδι, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ χαρακτήρισε το έργο ως “τεχνικά απλό”. Η δυσκολία που εκτιμά ότι θα υπάρξει είναι στην απόφαση: αν θα γίνουν οι εργασίες με τα παιδιά μέσα στο κτήριο ή σε περίοδο καλοκαιρινή που ενδεχομένως θα βρίσκονται σε κατασκήνωση. Εκεί θα πρέπει να γίνει άψογος προγραμματισμός ώστε να τελειώσουν σε μικρό χρόνο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!