Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Τζάννε: Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας στις Βρυξέλλες για την αντιμετώπιση των Πλαστικών Αποβλήτων

Για μία ακόμα φορά, με πρόσκληση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα καινοτομίας HORIZON 2020, ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εκπροσώπησε στις Βρυξέλλες το Δίκτυο .Ιστορικών Πόλεων για την αντιμετώπιση των Πλαστικών Αποβλήτων, στο πλαίσιο του έργου «Bioplastics Europe» .

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας αποτελεί μέρος του συγκεκριμένου δικτύου από την άνοιξη του 2022 και η πρόσκληση αυτή, επιβεβαιώνει ότι η Κέρκυρα πλέον έχει παρουσία και αναγνώριση στους ευρωπαϊκούς θεσμούς ενώ έχει ενταχθεί σε πλήθος ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Ο στόχος του έργου είναι η μείωση και ο περιορισμός των πλαστικών αποβλήτων.

Η συμμετοχή του Δήμου είναι σημαντική όπως αναφέρει η αρμόδια Αντιδήμαρχος αφού μέσα από αυτή θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο μέλλον σε χρηματοδοτικά προγράμματα και δράσεις για τη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων εκπροσώπησε στο σύνολο των συγκεκριμένων σημαντικών εκδηλώσεων στις Βρυξέλλες, η Αντιδήμαρχος  Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Παναγιώτα Τζάννε.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!