Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τζόκερ: Σε Ηγουμενίτσα και Νάξο οι δύο υπερτυχεροί- Κέρδισαν από 5,7 εκατ. ευρώ

Στη Νάξο και τα Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας παίχτηκαν τα δύο υπετυχερά δελτία του Τζόκερ που κέρδισαν από 5.767.436,93 ευρώ αντίστοιχα.

Η κλήρωση του Τζόκερ της Πέμπτης μοίραζε στην πρώτη κατηγορία το ποσό τα 11,5 εκατομμυρίων ευρώ μετά από πολλά συνεχόμενα τζακ ποτ, με τα δύο τυχερά δελτία να παίζονται στα πρακτορεία των Χριστόγλου Κωνσταντίνου στα Νέα Σελεύκεια της Ηγουμενίτσας και Βασίλη Κληρονόμου στη Νάξο.
powered by Rubicon Project

Ακόμη, βρέθηκαν έξι τυχεροί στην δεύτερη κατηγορία που μοιράστηκαν από 31.508,06 ευρώ. Τα δελτία με τα 5αρια, παίχτηκαν σε Λάρνακα (2), Μεσσήνη, Αμαλιάδα, Καλαμαριά και ένα από το ίντερνετ.

 

Οι τυχεροί αριθμοί και η διαλογή του Τζόκερ:

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!