Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τηλεκπαίδευση: Συνεχίζονται τα προβλήματα μετά το «φιάσκο» της Δευτέρας

Δεκάδες αναφορές εκπαιδευτικών που δεν μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα της Webex για την τηλεκπαίδευση, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Μετά το φιάσκο της Δευτέρας, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται τα προβλήματα με την πλατφόρμα της Webex για την τηλεκπαίδευση. Προβλήματα ωστόσο καταγράφονται στην πλατφόρμα e – class, όπου δεν μπορούν να λάβουν ασκησιολόγιο κλπ οι μαθητές. Όσον αφορά στο Webex ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Π. Αγγελόπουλος δήλωσε στην ΕΡΤ Κέρκυρας ότι  καταγράφονται προβλήματα στην Κέρκυρα αλλά όχι στον χθεσινό βαθμό.  Το πρόβλημα εστιάζεται σήμερα ιδίως στην περιφέρεια, και έχουν γίνει αναφορές δυσλειτουργίας σε Κρήτη, Ρόδο, ορισμένες περιοχές της Κέρκυρας, Καρδίτσα, Δράμα, κα.

Υπενθυμίζεται πως η Γ.Γ του υπ. Παιδείας δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ πως τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, ενώ εντός της ημέρας θα αποσταλούν νέοι σύνδεσμοι και κωδικοί στους εκπαιδευτικούς.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!