Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Την Κυριακή ΝΑΟΚ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ για πρόκριση στο FINAL8 κορασίδων πόλο (φωτο)

Ο ΝΑΟΚ ηττήθηκε σήμερα το πρωί ηττήθηκε 8-6 απο τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των αγώνων του ομίλου της Κέρκυρας, για την Γ΄φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων (Κ15), που διεξάγονται στο κλειστό κολυμβητήριο “Σπ. Γιαννιώτης” του ΕΑΚΚ.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 20-9 της ΝΕ Πατρών στον αγώνα, που έγινε σήμερα το απόγευμα και κλείδωσε την πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Αύριο το πρωί πρόκειται να διεξαχθεί το τελευταίο ματς του ομίλου ανάμεσα στην ΝΕ Πατρών και τον ΝΑΟ Κέρκυρας, με τον νικητή να καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και να παίρνει το εισιτήριο πρόκρισης για το FINAL 8 του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες της Γ΄φάσης διεξάγονται απο χθες μέχρι και αύριο σε 4 συνολικά ομίλους, από τους οποίους προκρίνονται οι δύο πρώτες της βαθμολογίας.

ΝΑΟΚ – ΠΑΟΚ 6-8 (Τα οκτάλεπτα: 2-1,1-4, 2-3, 1-0)

Οι συνθέσεις & σκόρερ: ΝΑΟΚ (ΤΣΙΜΙΝΟΣ): ΦΑΙΤΑ- ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗ-ΑΝΔΡΙΩΤΗ-ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (1)-ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ (2)-ΡΕΤΣΗ (1)-ΟΡΦΑΝΟΥ-ΙΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ (2)-ΑΝΑΛΥΤΗ-ΣΚΟΡΔΙΛΗ-ΤΡΥΦΩΝΑ-ΜΠΟΓΙΑΚΗ-ΜΑΡΑ.

 

ΠΑΟΚ (ΧΑΤΖΕΛΗ): ΣΑΛΕΧ-ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗ-ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΠΙΚΟΥ (4)-ΦΛΩΡΟΥ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΡΙΝΟΥ (2)-ΧΡΙΣΤΑΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ-ΚΑΛΛΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ (2)-ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΟΥ-ΚΟΚΚΟΥΡΑ

Τα αποτελέσματα

ΝΑΟΚ-ΠΑΟΚ 6-8

ΠΑΟΚ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 20-9

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4/22

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ-ΝΑΟΚ

Η βαθμολογία

ΠΑΟΚ 6

ΝΑΟΚ 0

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 0

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!