Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τη Δευτέρα (31/1) εκλογές στο Ν.Α.Ο.Κ. – Οι υποψήφιοι

Την ερχόμενη Δευτέρα (31/1/22)στις 4 το απόγευμα στα γραφεία των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας (ΝΑΟΚ) θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική  Γενική Συνέλευση, η οποία θα ολοκληρωθεί με τις εκλογές για την ανάδειξη  νέων διοικητικών οργάνων του ιστορικού ομίλου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του ΔΣ, η πρώτη Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για τις 4 το απόγευμα της Κυριακής 30 Ιανουαρίου 2022. Ωστόσο είναι δύσκολο να προσέλθει η απαιτούμενη απαρτία (50% + 1 των εγγεγραμμένων μελών) και επομένως είναι βέβαιο ότι η οριστική Γ.Σ. θα γίνει την επόμενη μέρα, όπως ορίζει η πρόσκληση. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και περιλαμβάνει στο πάνω μέρος τους υποψήφιους προέδρους (η εκλογή προέδρου γίνεται απευθείας) και από κάτω τους υποψήφιους για το ΔΣ και την Ε.Ε. Ως γνωστό το διοικητικό συμβούλιο του ΝΑΟΚ είναι δεκαπενταμελές και η θητεία του τριετής.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων έληξε χθες το μεσημέρι, με τον νυν πρόεδρο Γιώργο Δημουλή να ανανεώνει την θητεία του, αφού είναι ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρεία. Ενώ για τις υπόλοιπες 14 θέσεις του ΔΣ έχουν κατατεθεί 18 υποψηφιότητες και για τις τρεις θέσεις της Ε.Ε., τέσσερις.

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι (κατ΄αλφαβητική σειρά) έχουν ως εξής:

 

Υποψήφιος Πρόεδρος

Δημουλής Γιώργος

 

Υποψήφιοι για το Δ.Σ.

Αλαμάνος Βασίλειος

Αναλύτης Αριστοτέλης

Ανδριώτης Χάρης

Γαβαλάς Μάχος

Δεσύλλας Σπύρος

Διαβάτης Κώστας

Διαβάτης Πέτρος

Δημουλής Χρήστος

Δούκας Χρήστος

Κασσής Αλέξης

Μητσιάλης Χρήστος

Μιχαλοπούλου Άντα

Μουρίκης Παναγιώτης

Παυλογιάννης Ονούφριος

Ραψομανίκης Βασίλης

Σκούρτης Φώτης
Σπιτιέρης Σπύρος
Τσατσόπουλος Δημήτρης

Υποψήφιοι για Ε.Ε.

Βλάχος Νίκος

Κοντός Νίκος

Περούλης Ανδρέας

Σουρβίνος Κώστας

 

Η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ.

  1. Γενικός Διοικητικός Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. 2. Αθλητικός και Οικονομικός Απολογισμός μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021 3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 4. Εκλογές και ανάδειξη Προέδρου και νέου Δ.Σ. 5. Εκλογές και ανάδειξη Εξελεγκτικής Επιτροπής. Στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ν.Α.Ο.Κ, όπως ορίζει το καταστατικό.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!