Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τις ευάλωτες οικογένειες της Κέρκυρας στηρίζει το Humanity Greece

Το Humanity Greece είναι μια δυναμική ανθρωπιστική εθελοντική οργάνωση που δίνει φωνή σε εκείνους που δε μπορούν να ακουστούν, διαμορφώνοντας ένα νέο σκηνικό αλληλεγγύης στην Ελλάδα.
 
Όντας πάντα στην πρώτη γραμμή, το Humanity Greece είναι δίπλα στο νησί της Κέρκυρας, στηρίζοντας τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Κοι.Σ.Π.Ε Κέρκυρας “Νέοι Ορίζοντες”, με την παροχή παλετών με τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη των 340 και πλέον ευπαθών οικογενειών των Κοινωνικών δομών του Δήμου Κέρκυρας και της περιφέρειας του δήμου.
 
Τα αγαθά αυτά σκοπό έχουν να στηρίξουν τις διανομές του Παντοπωλείου που πραγματοποιούνται 2 φορές το μήνα, προς στήριξη και ανακούφιση των ευπαθών ομάδων του νησιού.
Το Humanity Greece, μέσα σε μόλις δύο χρόνια, έχει καταφέρει να ενώσει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν άτομα, που χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα που ενώνει την Κοινωνία των Πολιτών και δημιουργεί μια βιώσιμη αλυσίδα στήριξης. Είναι η οργάνωση που έκανε τον εθελοντισμό τρόπο ζωής για την νέα –και όχι μόνο- γενιά και αυτό καταγράφεται στα συν της σύγχρονης εθελοντικής κουλτούρας στη χώρα που ο όρος «Φιλάνθρωπος» και «Φιλότιμο» είναι συνυφασμένος με την ηθική και κοινωνική παράδοση των ανθρώπων της εδώ και χιλιάδες χρόνια.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!