Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Τις λακκούβες αποκαθιστά ο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας:

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας –πάντα σε εγρήγορση- δεν σταματά τον σχεδιασμό του ούτε μια στιγμή και κάθε μέρα πραγματοποιούνται μικρά και μεγάλα έργα.

Το συνεργείο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Έργων, Ανάπτυξης, Επενδύσεων και Αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του κ. Χαρίτωνα Κουτσούρη λαμβάνει δράση και  προχωρά σε   εργασίες αποκατάστασης των φθορών των ασφαλτικών οδοστρωμάτων (λακκούβες).

Με δεδομένο το  γεγονός ότι  Δήμος Βόρειας Κέρκυρας έχει εντοπίσει τα σημεία του οδικού δικτύου τα οποία χρήζουν αποκατάστασης , παρεμβαίνει  σημειακά  εκεί που κρίνεται απαραίτητο για την άρση πιθανής επικινδυνότητας του οδοστρώματος και για την αποφυγή ατυχημάτων.

Σημειωτέον ότι οι παρεμβάσεις αφορούν όχι μόνο στο δημοτικό , αγροτικό οδικό δίκτυο αλλά και στο περιφερειακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  με τοποθέτηση ψυχρής ασφάλτου. Μέχρι τώρα έχουν χρησιμοποιηθεί περίπου 325 τόνοι .

Η δράση συνεχίζεται σε όλο το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ-ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!