Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Τι απαντά η Ρόδη Κράτσα για το debate που ναυάγησε

Δήλωση της Ρόδης Κράτσα σχετικά με το Debate Υποψήφιων Περιφερειαρχών Ιονίων Νήσων  προτεινόμενο για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου από το Corfu Channel και το Ionian Channel.

Η δηλωση

«Λόγω προγραμματισμένης Περιοδείας μου στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη και μη δυνατότητας αναβολής της, λόγω των εκλογών τη 8ης Οκτωβρίου, δεν ήταν δυνατόν να βρίσκομαι στην Κέρκυρα την Τρίτη 3 Οκτωβρίου. Αντιπρότεινα  να λάβει χώρα το debate μια άλλη μέρα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου το πρωί αλλά δεν το δέχτηκαν οι υπόλοιπες παρατάξεις.

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στους προβληματισμούς των πολιτών και να καταθέσουμε τις απόψεις μας και τα αναπτυξιακά μας σχέδια για τα προβλήματα του τόπου.

Παραμένω στη διάθεση των διοργανωτών για την διενέργεια του debate την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ή την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου»

 

Διαβάστε ακόμη:

 ;Μένουμε Ιόνιο: Η κ. Κράτσα ακυρώνει το τηλεοπτικό debate 

ΛΑ.ΣΥ.: Aνάγκη διεξαγωγής debate – Ακυρώθηκε λόγω υποχρεώσεων της κ. Κράτσα – (Η πρόσκληση)

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!