Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Τι είπε η Υδραίου σε Τσίπρα για τα σκουπίδια – Τι απάντησαν Τσίπρας – Αυλωνίτης

“Η προηγούμενη 5ετια μάτωσε τον τόπο και προκάλεσε κοινωνική αναταραχή στη Λευκίμμη ενώ υποβάθμισε και τον θεσμό του Δημάρχου ο οποίος έγινε υποκείμενο προπηλακισμού, ύβρεων κλπ» δήλωσε η δήμαρχος Κ. Κέρκυρας Μ. Υδραίου απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα στη συνάντηση της Πέμπτης στο ιστορικό δημαρχείο.

Πέραν του εθιμοτυπικού σχεδιασμού, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μ. Υδραίου, θέλοντας, όπως είπε, «να είναι χρήσιμη και όχι αρεστή», επισήμανε στον κ. Τσίπρα πως η ίδια ανέλαβε δήμαρχος με τα σκουπίδια στο δρόμο, ανέλαβε μια “πληγωμένη” Κέρκυρα.

 Τσίπρας-Αυλωνίτης

Στη λακωνική απάντησή του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σημείωσε πως πάντοτε η ευθύνη βαραίνει και την τοπική αυτοδιοίκηση η οποία έπρεπε να βρει τη λύση και πρόσθεσε: «Έχω την αίσθηση ότι στο κομμάτι του σχεδιασμού για τα απορρίμματα του νησιού, υπάρχει ευθύνη και στην κοινωνία και στην αυτοδιοίκηση».

Τέλος, ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αυλωνίτης μίλησε «για ένα διαχρονικό πρόβλημα αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων το οποίο προϋπήρχε, δεν προκλήθηκε μέσα στην τελευταία 5ετία που είδαμε την κορύφωσή του».

Ωστόσο είπε πως «η εξέλιξη των ζητημάτων της λύσης του προβλήματος βασίζεται στην κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ». «Εκτιμώ πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε όλα όσα έπρεπε για να δώσει δυνατότητες να λυθεί το ζήτημα αυτό”, κατέληξε ο κ. Αυλωνίτης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!