Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Τι συζήτησε η Μερόπη Υδραίου με την διοίκηση του ΕΑΚΚ

Με την διοίκηση του ΕΑΚ, συναντήθηκε  χθες  το μεσημέρι στο  Μαράσλειο, η Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν μια σειρά από ζητήματα και ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπισθούν. Συγκεκριμένα: να υπάρξει  ένας εξορθολογισμός  στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΚ, που σήμερα βρίσκεται στην μεγαλύτερη κλίμακα. Να επικαιροποιηθεί η μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση  του κολυμβητηρίου και να γίνει η προμήθεια  καινούργιου μηχανικού εξοπλισμού από τον Δήμο Ναυπάκτου.  Πρόκειται  για εξοπλισμό ενός κλειστού κολυμβητηρίου, που δεν  προχώρησε και βρίσκεται στο χώρο αχρησιμοποίητος.   Επίσης να επαναδημοπρατηθεί  το έργο για ανακατασκευή  του κλειστού προπονητηρίου  και να υπάρξει  συνεργασία  με τον Δήμο για μικρές παρεμβάσεις από τα δημοτικά συνεργεία. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!