Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Τομέας Αθλητισμού ΝΔ Κέρκυρας: Καταδικάζει κάθε μορφή ψυχολογικής και σωματικής βίας

Ο Τομέας Αθλητισμού της ΔΕΕΠ Κέρκυρας, με αφορμή τον καταιγισμό καταγγελιών, το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης η κακοποίησης εις βάρος αθλητριών, αισθάνεται την ανάγκη να καταδικάσει απερίφραστα κάθε τέτοια μορφή ψυχολογικής και σωματικής βίας και καταναγκασμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Όλα αυτά τα περιστατικά θα πρέπει να καταγγέλλονται, αν είναι δυνατόν εγκαίρως, και να τιμωρούνται

παραδειγματικά οι αυτουργοί με μηδενική ανοχή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη και για τις υποθέσεις αυτές, πιστεύουμε ότι θα χυθεί άπλετο φως και θα υπάρξει απονομή δικαιοσύνης. Σημαντικό ρόλο στην εξυγίανση του αθλητικού χώρου, σίγουρα θα έχει η αθλητική μεταρρύθμιση που διενεργεί η Κυβέρνηση, η οποία μεταξύ άλλων στοχεύει στον να πατάξει το πρωτοφανές φαινόμενο των «αιωνίων» διοικήσεων των Ομοσπονδιών. Ο αθλητικός χώρος θα πρέπει να παραμείνει υγιής και ασφαλής για τις επόμενες γενιές”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!