Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τοποθετήθηκαν αυτοματοποιημένες τουαλέτες στο παρκιν της Βλαχέρενας στο Κανόνι από τον ΟΛΚΕ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κανονίου  δημόσια εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον ΟΛΚΕ (Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας) και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο του κο Σπύρο Στεφανίδη για την ικανοποίηση του αιτήματος του συλλόγου μας για τοποθέτηση αυτοματοποιημένων τουαλετών στο Κανόνι -πάρκινγκ Βλαχέρνας. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες υπάρχει μία τουαλέτα για χρήση ΑΜΕΑ, μία ανδρών και μία γυναικών, ενώ ο ΟΛΚΕ έχει μεριμνήσει και για τον καθαρισμό των τουαλετών δύο φορές την ημέρα. Με την τοποθέτηση αυτή η οποία αποτελεί και δείγμα πολιτισμού, αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες στην περιοχή μας καλυπτοντας τις ανάγκες των χιλιάδων επισκεπτών.
Τέλος ευχαριστούμε τον επιχειρηματία κο Σ. Κατέχη που μας επέτρεψε την σύνδεση των τουαλετών στο αποχετευτικό δίκτυο της επιχείρησης του!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!