Quantcast
SLIDERΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Τουρισμός : Ανακοινώθηκε η λίστα της ΕΕ – Αυτές είναι οι 14 «ασφαλείς χώρες»

Ανοίγει τα σύνορά της η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1 Ιουλίου, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα οι 14 ξένες χώρες που θεωρούνται «ασφαλείς» παρά την πανδημία του κορωνοϊού.

Ανοίγει τα σύνορά της η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1 Ιουλίου, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα οι 14 ξένες χώρες που θεωρούνται «ασφαλείς» παρά την πανδημία του κοροναϊού.

Το «πράσινο φως» έλαβαν ταξιδιώτες από την Αλγερία, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γεωργία, την Ιαπωνία, το Μαυροβούνιο, το Μαρόκο, τη Νέα Ζηλανδία, Τη Τυνησία, τη Ρουάντα, τη Σερβία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη και την Ουρουγουάη.

Ωστόσο, εκτός λίστας βρέθηκαν οι ΗΠΑ, η Βραζιλία και τελικώς η Κίνα.

Όπως γράφει το BBC, η Ευρωπαϊκή Ένωση εμφανίζεται έτοιμη να προσθέσει στη «λευκή λίστα» και την Κίνα, σε περίπτωση που το Πεκίνο ανοίξει τα σύνορα της χώρας και για τους Ευρωπαίους.

Πηγή: in.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!