Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το ΔΗΠΕΘΕΚ προσκαλεί τις επιχειρήσεις παραγωγής τοπικών προϊόντων για προώθηση μέσω καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Network of theatres for the valorization of cultural and natural heritage» και ακρωνύμιο NeTT, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας Interreg V- A Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020 και του παραδοτέου 4.2.3 «Εκδηλώσεις προβολής», απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις επιχειρήσεις παραγωγής τοπικών προϊόντων της Κέρκυρας.

Στόχος της πρόσκλησης είναι η αξιολόγηση της δυνατότητας προώθησης των τοπικών προϊόντων των επιχειρήσεων μέσω των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας.

Το έργο ΝΕΤΤ στοχεύει στην ανάδειξη του σημαντικού ρόλου των Θεάτρων στην αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και στη διασύνδεσή τους με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Πολιτιστικής και Δημιουργικής Βιομηχανίας σε Ελλάδα και Ιταλία. Το έργο αντιμετωπίζει τα Θέατρα ως το κέντρο ενός ιστού που συνδέει την πολιτιστική κληρονομιά, τις ζωντανές εκδηλώσεις, τον αειφόρο τουρισμό και τον τοπικό οικονομικό ιστό και ταυτόχρονα παίζει καθοριστικό ρόλο συντονίζοντας συμφέροντα και στόχους, όπως: η διασφάλιση της ποιότητας σε ζωντανές εμφανίσεις, η υποστήριξη της προώθησης των τοπικών προϊόντων και της τοπικής οικονομίας, η βελτίωση της ελκυστικότητας της περιοχής σε μια προοπτική Βιώσιμου Τουρισμού, καθώς και η ενίσχυση της αξιοποίησης της πολιτιστικής κληρονομιάς. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας και την καλλιτεχνική διευθύντρια, κα. Βαρβάρα Δούκα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610 40136 E-mail: dipethekerkyras@gmail.com

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!