Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θέλει το FERRARI CLUB “Passione Rossa” στη Ρόδο, που δεν υποστήριξε η Κέρκυρα

Με επιστολή του προς τον εκπρόσωπο FERRARI CLUB “Passione Rossa” στην Ελλάδα, Paolo Melissano και προς τον πρόεδρο του FERRARI CLUB “Passione Rossa”  Fabio Barone , το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με έδρα τη Ρόδο, αναγνωρίζει τη προστιθεμένη αξία στο τουριστικό προϊόν της Ρόδου που θα μπορούσε να δώσει, εάν το νησί συμπεριλαμβανόταν στις πόλεις που θα επισκεπτόταν το FERRARI CLUB, τον Μάιο του 2023. Πρόκειται για μια διοργάνωση που στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε το 2018 και το 2019 και έκ τότε δεν ξανά υποστηρίχτηκε από το επιμελητήριο Κέρκυρας.

Έτσι, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου καλεί τον Paolo Melissano που ζει στην Κέρκυρα, νε μεταβεί στη Ρόδο, με έξοδα διαμονής και ναύλων του Επιμελητηρίου, προκειμένου  να συζητήσουν αυτήν την προοπτική συνεργασίας για το 2023.

 

Η επιστολή του Επιμελητηρίου

 

Αξιότιμοι κύριοι Barone, Melissano

Το επιμελητήριο Δωδεκανήσου γνωρίζοντας τις αιτήσεις επίσκεψης του FERRARI CLUB “Passione Rossa σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί σας με σκοπό η Ρόδος να συμπεριληφθεί στο καθιερωμένο πρόγραμμα σας για τον Μάιο του 2023. Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του FERRARI CLUB “Passione Rossa θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν του νησιού μας. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε σύντομα τη Ρόδο (τα έξοδα  της μετακίνησής σας ως και της διαμονής σας, γευμάτων θα επιβαρύνουν το επιμελητήριο μας) ώστε να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες των εκδηλώσεων και να προχωρήσουμε σε σχετική συνέντευξη τύπου

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Πάππου

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!