Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το επιμελητήριο Κέρκυρας για την διεξαγωγή της ExpoCorfu 2022 – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει ότι στις 19 – 20 – 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού, πρόκειται να διεξαχθεί η EXPO CORFU – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός με διοργανωτή την ExantasGreece www.exantasgreece.com.

Η Expo Corfu 2022 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

Στην EXPO CORFU 2022 συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων-Ποτών, Επαγγελματικού & Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού. Απευθύνεται στους επιχειρηματίες της εστίασης, των τουριστικών καταλυμάτων, των ξενοδοχείων, των super/mini markets στο νησί της Κέρκυρας, των Παξών και της ευρύτερης περιοχής.

Κατά την διάρκεια της EXPO CORFU 2022 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία προϊόντων από τις εταιρίες που συμμετέχουν, καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Από πλευράς του Επιμελητηρίου Κέρκυρας θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια/σεμινάρια με εισηγητές μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Τα εργαστήρια / σεμινάρια θα διεξαχθούν στην αίθουσα σεμιναρίων Νέο Λιμάνι Κέρκυρας (Κεντρικό κτίριο ΟΛΚΕ, 1ος όροφος) στις 19 – 20 – 21 Μαρτίου 2022.

Παρακάτω παρατίθεται  το πρόγραμμα και η θεματολογία των εργαστηρίων/ σεμιναρίων αναφορικά με την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ

17.30 – 19.30 Πρωτογενής τομέας και Μεταποίηση – Case studies Ελαιόλαδο & Μέλι

– Χαιρετισμός – Πρόλογος

Έλενα Καρούμπη, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας & Αντιπρόεδρος Μεταποιητικού τμήματος

– Olive Fabrica – The Governor Oil, Σπύρος Δαφνής

– Enotis Olive Oil, Έλενα Αγάθου – Meligoni Μέλι, Αθανάσιος Κοντοστάνος

Επιμελητήριο Κέρκυρας

 

ΚΥΡΙΑΚΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

13.30 – 14.30 Τουρισμός στη ΜΕΤΑ-COVID εποχή

– Χαιρετισμός – Πρόλογος 

Αγγελική Αυλωνίτη, Οικονομική επόπτης Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Διευθύντρια ξενοδοχείου, Επιχειρηματίας εστίασης

 – Εισερχόμενος τουρισμός – Η επόμενη ημέρα στις ηλεκτρονικές κρατήσεις

Γεώργιος Λυκαύγης, Αναλυτής Τουρισμού

 – Επενδυτικά Προγράμματα – Εκσυγχρονισμός Επιχειρήσεων στη μετά Covid εποχή

 Σπύρος Νικόπουλος, Σύμβουλος Ανάπτυξης

 Επιμελητήριο Κέρκυρας

 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ

18.30 – 19.30 Μειώστε τα έξοδα της επιχείρησής σας με τη χρήση του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Σπυρίδων Σπαής, Μέλος Ε.Ο.Α.Ε.Ν., Μέλος INSULEUR, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Επιμελητήριο Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!