Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας για την πολυαναμενόμενη ετυμηγορία του δικαστηρίου στη μεγαλύτερη πολιτική δίκη της μεταπολίτευσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου στη μεγαλύτερη πολιτική δίκη της μεταπολίτευσης. Λίγες ώρες απομένουν και σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος στην Ελλάδα κινητοποιείται με μια ξεκάθαρη απαίτηση: την ποινική καταδίκη της Χρυσής Αυγής για τα εγκλήματά της. Σε συνθήκες δε, ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, η όποια απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή είναι βέβαιο ότι δεν θα έχει επίδραση μόνο στην εσωτερική κοινωνική και πολιτική ζωή, αλλά θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και θα έχει διεθνή απήχηση.

Για τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο της χώρας αυτό που κρίνεται δεν είναι μόνο η αυτονόητη ενοχή της Χρυσής Αυγής αλλά και η αξιοπιστία και η ουσία της Ελληνικής Δημοκρατίας και κατά πόσον αυτή θα ανταποκριθεί στο παλλαϊκό αίτημα για την καταδίκη των νεοναζί εγκληματιών, κατά πόσο θα αποδώσει δικαιοσύνη στους γονείς και την οικογένεια του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα.

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας ενώνει τη φωνή του με όλους εκείνους που ζητούν την κάθαρση, εναντιώνονται και συγκρούονται με φασιστικές πρακτικές, με τάγματα εφόδου, που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν για να επιβάλλουν τις θέσεις και τις αντιλήψεις τους, με τον φασισμό, εν τέλει, σε όλες τις εκφάνσεις του.”.

φωτο αρχείου

 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!