Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το «ευχαριστώ» του Maestro Παπακαλιάτη στους Παξινούς

Πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης έκανε η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά Maestro του Χριστοφορου Παπακαλιάτη, η οποία σάρωσε σε τηλεθέαση και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν σε Παξούς και Κέρκυρα. 
Ο Χριστόφορος, απηύθυνε μέσω της σελίδας του στο instagram ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στους κατοίκους των Παξών.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Παπακαλιάτης κατάγεται από τους Παξούς και τιμά κάθε χρόνο τον τόπο του, επιστρέφοντας σε αυτόν τουλάχιστον για μέρος των διακοπών του. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που γυρίζει τηλεοπτική σειρά στο νησί των Παξων.

Ετσι λοιπόν, ο Χριστόφορος, απόψε έγραψε τα εξής:

Άρχισε λοιπόν χθες αυτό το νέο ταξίδι..
Αισθάνομαι σαν τον μπαμπά που πήγε το παιδάκι του πρώτη μέρα στο σχολείο και το άφησε…Που το παραδίδει και ελπίζει να είναι όλα καλά..

Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους έχουν συμβάλλει και καθορίσει αυτό το έργο, αλλά είναι τόσοι πολλοί που θα γίνω γραφικός.
Θα περιοριστώ μόνο σε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κατοίκους των Παξων, στους καταπληκτικούς ηθοποιούς του Maestro, στο συνεργείο μας, στην παραγωγή και στο κανάλι..Στο Mega που σχεδόν καρμικά, πάλι είναι στη ζωή μου.
Στο Mega και τους ανθρώπους του μου έδωσαν την ευκαιρία να πω αυτήν την ιστορία και με στήριξαν σε μια προσπάθεια με μεγάλο κόστος και όραμα.
Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.Το όραμα.
Το ταξίδι του Maestro ξεκίνησε.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..
Καλή μας αρχή. #maestro

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!