Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Το θέμα της στάθμευσης στο κέντρο της πόλης «κόκκινο πανί» ανάμεσα σε Βλάχο – Καλόγερο

Για αδιαφορία της δημοτικής αρχής όσον αφορά στο θέμα της στάθμευσης και της εξυπηρέτησης των μόνιμων κατοίκων στο κέντρο της πόλης έκανε λόγο ο Δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Βλάχος.

Ο κ. Βλάχος υποστήριξε ότι υπάρχουν πολίτες οι οποίοι σταθμεύουν μόνιμα τα αυτοκίνητα τους και τις μηχανές τους χωρίς ασφάλεια για να καταλαμβανουν  θέσεις στάθμευσης οι οποίες στερούνται από τους μόνιμους κατοίκους. Μάλιστα τόνισε ότι πάντα υπάρχει αοριστολογία χωρίς κανέναν στόχο και σχέδιο απο την δημοτική αρχή.

Μάλιστα υπήρξε και μια κόντρα με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Καλόγερο καθως ο κ. Βλάχος χαρακτήρισε ανάρμοστη την συμπεριφορά του Αντιδημάρχου ενώ τον χαρακτήρισε αλαζόνα.

Ο κ. Καλόγερος σημείωσε ότι πάντα ο κ. Βλαχος προσβάλει και θα έπρεπε να τον σταματήσει κάποιος, καλώντας τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μεταλληνο να τον διακόψει.

Ο κ. Μεταλληνός ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ζήτησε την διευκόλυνση της κατάστασης από όλους. «Εμείς αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η απλή αναλογική ήταν αποτυχία!» είπε χαρακτηριστικά.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!