Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο φτιάχνει ομάδα για το Παγκόσμιο Cheerleading

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο δρομολογεί την δημιουργία Αθλητικής Ομάδας Cheerleading υπό την καθοδήγηση της Άννας Αποστολοπούλου, προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Cheerleading, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Ηράκλειο.

 

Το γεγονός έγινε γνωστό από την πρόσκληση ενδιαφέροντος, που απευθύνεται στους φοιτητές και δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου. Παράλληλα η προπονήτρια των «Σειρήνων του Βορρά», Άννα Αποστολοπούλου, η οποία μάλιστα έχει αποφοιτήσει από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο χαρακτήρισε την επιλογή της ως προπονήτριας της ομάδας του “ως ιδιαίτερη τιμή”.

 

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος του Ιονίου Πανεπιστημίου

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Εν όψει του Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Cheerleading 2022, το οποίο θα γίνει 4-6 Νοεμβρίου 2022 στο Ηράκλειο της Κρήτης (https://wuccheergreece2022.com/), καλούνται οι φοιτητές/τριες του Ιονίου Πανεπιστημίου που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Δευτέρα, 01.08.2022 στο email: ioniogym@ionio.gr, ώστε, σε συνεργασία

με την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και την ομοσπονδιακή προπονήτρια κ. Άννα Αποστολοπούλου, να προετοιμαστεί ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, τηλεφωνήστε στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Δρ. Αγγελική Μαυροπούλου, τηλ. 6972361904.

 

Ο Επόπτης του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου

Αναπλ. καθ. Γεώργιος Παπαϊωάννου

Πρόεδρος

Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας και Αθλητισμού

 

Α.Αποστολοπούλου: Είναι ιδιαίτερη τιμή

Από την πλευρά της η Άννα Αποστολοπούλου σχολίασε την επιλογή της ως προπονήτριας:

“Είναι ιδιαίτερη προσωπική τιμή να συνεργάζομαι με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο όπου σπούδασα, κι από το οποίο αποφοίτησα, με κοινό στόχο μας τη δημιουργία και την προετοιμασία Αθλητικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει το Ανώτατο αυτό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στο άθλημα του cheerleading, στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2022.  Νιώθω συγκινημένη που το άθλημα αυτό βρίσκει ανταπόκριση στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας μας και αισθάνομαι ευγνώμων για την πρόταση συνεργασίας και την εμπιστοσύνη των υπευθύνων του Ιονίου Πανεπιστημίου προς το πρόσωπο και την ιδιότητα μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου δρ. Αγγελική Μαυροπούλου, για το ενδιαφέρον, την πρωτοβουλία, την πρόσκληση και την πρόκληση”!

 

Η Άννα Αποστολοπούλου

Είναι πιστοποιημένη  από την Παγκόσμια Ομοσπονδία προπονήτρια cherdance & cheerleading. Υπήρξε αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ, ενώ σήμερα είναι Ομοσπονδιακή προπονήτρια. Επίσης διαθέτει διπλώματα ανωτάτου κριτή του αθλήματος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τσιρλίντινγκ. Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος το 2014 δημιούργησε την πρώτη χορευτική ομάδα chreerleading στην Κέρκυρα, με την επωνυμία GOLDGIRLS. Ενώ το 2016 ίδρυσε τον πρώτο αθλητικό σύλλογο cherleading στο νησί μας, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ “ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ”, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις εγχώριες διοργανώσεις cherleading, ενώ έχει παρουσία και σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό, όπου το ζευγάρι Κ.Χυτήρη-Μ. Κουλούρη κατέκτησαν την τέταρτη θέση στην κατηγορία τους.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!