Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Ιόνιο Ωδείο «έκλεισε» συνεργασία με τον τρομπονίστα της Κρατικής Ορχήστρα Αθηνών Ανδρέα Θεοδώρου

Το Ιόνιο Ωδείο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τρομπονίστα της Κρατικής Ορχήστρα Αθηνών, ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. O κ. Θεοδώρου θα είναι το 5ο στέλεχος της ΚΟΑ που θα διδάσκει στο Ιόνιο Ωδείο δίπλα στους Νίκο Μάνδηλα (βιολί- βιόλα), Κώστα Σίσκο ( κόρνο) , Γιάννη Καραμπέτσο (τρομπέτα) και Γιώργο Ραράκο (τούμπα).
Επειδή οι θέσεις των σπουδαστών που θα αφορούν την τάξη του κ. Θεοδώρου θα είναι περιορισμένες, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι σπουδαστές να δηλώσουν την προεγγραφή τους στο Ιόνιο Ωδείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17.00- 19.30μμ μέχρι τις 25 Αυγούστου 2019. Κατά τη διαδικασία προεγγραφής δεν απαιτείται η καταβολή χρημάτων.
Το Ιόνιο Ωδείο θα συνεχίσει την προσπάθειά του για ποιοτική και επαγγελματική εκπαίδευση, προσφέροντας στους σπουδαστές του τη δυνατότητα απόκτησης όσο το δυνατόν καλύτερων εφοδίων για την εξέλιξη εκείνη που οι ίδιοι επιθυμούν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!