Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Το λιμενικό συνέλαβε 32χρονο για οικογενειακή βία στην Ιθάκη

Στη σύλληψη ενός 32χρονου ημεδαπού προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ιθάκης, για παράβαση του άρθρου 6 παρ. 1 του Ν.3500/2006 (ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη), σε συνδυασμό με το άρθρο 308 του Π.Κ. (απλή σωματική βλάβη).

Συγκεκριμένα, μετά από φωνασκίες και κλήσεις σε βοήθεια που προερχόταν από γυναίκα στην περιοχή «ΜΑΡΑΜΠΟΥ» της χερσαίας ζώνης λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης, τα ανωτέρω στελέχη εντόπισαν μία 27χρονη ημεδαπή σε κατάσταση πανικού και τον 32χρονο ημεδαπό.

Στη συνέχεια η 27χρονη μεταφέρθηκε, με τη συνοδεία στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου σύμφωνα με ιατρική γνωμάτευση, διαπιστώθηκαν σωματικές βλάβες, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο Ιθάκης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!