Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το μήνυμα Μπιάγκη για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Το μήνυμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Δ. Μπιάγκη:

Ετούτη τη μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, η σκέψη μας σ’ όσους βρίσκονται στο ιερό καθήκον και υπηρετούν την πατρίδα από οποιοδήποτε πόστο

Σήμερα, ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία εορτάζουν τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα του καλοκαιριού, της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου.Σήμερα, οι Έλληνες σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, στεκόμαστε με πίστη και ευλάβεια απέναντι από την Παναγία, αντλώντας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Αυτή η πίστη στην Θεοτόκο είναι που διατήρησε ζωντανό ετούτο τον λαό, μας κράτησε όρθιους σ’ όλες τις δύσκολες στιγμές και αποτελεί διαχρονικό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας. Ετούτη τη μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, η σκέψη μας σ’ όσους βρίσκονται στο ιερό καθήκον και υπηρετούν την πατρίδα από οποιοδήποτε πόστο.

Εκφράζουμε, ετούτη την ιδιαίτερη μέρα, την ευγνωμοσύνη μας εκ μέρους όλων των Ελλήνων, σ’ όλους αυτούς που παλεύουν μακριά από τις οικογένειές τους, αυτούς που μάχονται με την πανδημία, αυτούς που παλεύουν μαζί της στις δομές υγείας, αυτούς που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στις φλόγες, αυτούς που προστατεύουν με αυταπάρνηση τα σύνορα και τις θάλασσές μας, αυτούς που παραμένουν πάντα στις επάλξεις.

Χρόνια πολλά και καλά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!