Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Το μήνυμα της Περιφερειάρχη Ρ. Κράτσα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

28η Οκτωβρίου:
Μήνυμα της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου
 
 
“Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου παραμένει μια υψηλή παρακαταθήκη πατριωτισμού και ηρωισμού των Ελλήνων κατά του ναζισμού και της υποδούλωσης.
 
Αποδίδουμε φόρο τιμής στους Έλληνες πολεμιστές και ήρωες και στις Ελληνίδες που σήκωσαν τα βάρη των δεινών και συμπαραστάθηκαν με όλες τις δυνάμεις τους στον αγώνα για την Πατρίδα και την ελευθερία.
 
Το Έπος του 40 είναι ζωντανό και μας εμπνέει για το παρόν και το μέλλον. 
Και μας διδάσκει τη σημασία που έχει η ευρωπαϊκή συμφιλίωση και συνεργασία για την ειρήνη, την ασφάλεια και την πρόοδο. Λαοί που πολεμούσαν μεταξύ τους το 1940 είναι σήμερα εταίροι για να προστατεύσουν τα δικαιώματα και τις κοινές αξίες.
 
Ας προστατεύσουμε αυτή την κοινή μας κατάκτηση ως Ευρωπαϊκή Ένωση και ας εργαστούμε για την ειρήνη στα σύνορα και στην ευρύτερη γειτονιά μας”.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!