Quantcast
Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Πέτρος Αγγελόπουλος
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το μήνυμα του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Ι.Ν. για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών 2021

Το μήνυμα του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων Π. Αγγελόπουλου, για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων 2021.

 

Το μήνυμα

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις υποψήφιες κι όλους τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τεράστια η προσπάθεια των παιδιών, μέσα στις σκληρές και αντίξοες συνθήκες της πανδημίας. Μια εξαιρετικά δύσκολη σχολική χρονιά, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να υπερβαίνουν τον εαυτό τους, να επικεντρώνονται στο σκοπό τους και τελικά να ολοκληρώνουν τον αγώνα τους. Μπράβο σε όσες κι όσους πέτυχαν το στόχο τους, την εισαγωγή στη Σχολή που είχαν θέσει ως επιλογή. Εύχομαι το νέο ξεκίνημα να συνοδεύει κάθε βήμα της ζωής τους εφοδιάζοντάς τους με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες έτσι ώστε να χτίσουν το δικό τους μέλλον.

Στα παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν, αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, εύχομαι η ζωή που είναι γεμάτη ευκαιρίες να τα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων τους. Εκφράζω τις θερμότερες ευχές μου στους γονείς που συμμετείχαν με το δικό τους αγώνα και υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια των παιδιών τους. Ευχαριστώ ιδιαίτερα και συγχαίρω τους καθηγητές και τις καθηγήτριες που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες των παιδιών σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή και συνέδραμαν καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Καλή επιτυχία στη φοιτητική σας πορεία!

 

Πέτρος Δ. Αγγελόπουλος

Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!