Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σάββατο κόβει πίτα ο Θιναλιακός & την Κυριακή ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου

 

Το Σαββατοκύριακο τα ποδοσφαιρικά σωματεία Θιναλιακός και Κεραυνός Αγ. Νικολάου, εκτός από αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Α ΕΠΣΚ θα έχουν και εορταστικές τελετές, αφού έχουν προγραμματίσει να κόψουν τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους. Ο Θιναλιακός το Σάββατο και ο Κεραυνός την Κυριακή.

Ο Θιναλιακός Σάββατο (18.30) στο Σχολικό Κέντρο

Η Διοίκηση του Αθλητικού Σωματείου Θιναλιακος, οι προπονητές η ανδρική ομάδα και τα τμήματα της Ακαδημίας σας προσκαλούν το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:30 στο 1ο Σχολικό Κέντρο Θιναλίων στην Αχαράβη για την κοπή της βασιλόπιτας. Θα προηγηθεί ομιλία από τον Διατροφολόγο Μαλαχά Κωνσταντίνο.

Ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου Κυριακή (12.00) στα Γραφεία του

Την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του θα κόψει την Κυριακή (21/1)  ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου και προσκαλεί όποιον θέλει να παρευρεθεί στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ομάδας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!