Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κέρκυρας ενισχύει η Αγροτοδιατροφική Ιονίων

Απο την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Ιονίων ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Με μεγάλη μας χαρά, συνεχίζουμε τις προσφορές δωροεπιταγών που καλύπτουν τις ανάγκες για τις κατασκηνώσεις προσκόπων και ομάδων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού! Ο Οδηγισμός στην Κέρκυρα έχει μία δραστήρια παρουσία στο πέρασμα των χρόνων και αποτελεί μια ομάδα δεμένη που έχει να επιδείξει πλούσιο έργο, με κεντρικό άξονα τα παιδιά.

Το ποσό αυτό, πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών για τις κατασκηνώσεις που διοργανώνονται από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού- Παράρτημα Κέρκυρας το φετινό καλοκαίρι.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Νίκος Μουζακίτης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, Γιάννη Αρμενιάκο, ευχήθηκαν τα καλύτερα στα παιδιά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το φθινόπωρο όπου θα διοργανωθούν δράσεις από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Παράρτημα Κέρκυρας”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!