Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Το όνειρο της μεγάλης ντουλάπας

Ένα από τα βασικότερα κριτήρια για την αγορά ή ενοικίαση ενός σπιτιού είναι το πόσες ντουλάπες διαθέτει το σπίτι. Οι εν δυνάμει ένοικοι ενός σπιτιού ελέγχουν πάντα αν το σπίτι στο οποίο θα μείνουν έχει μεγάλες, άνετες και ευρύχωρες ντουλάπες. Οι χώροι μέσα στους οποίους θα τοποθετήσετε τα πράγματά σας πρέπει να είναι μεγάλοι κι άνετοι. Ντουλάπες που θα χωρούν χειμωνιάτικα, καλοκαιρινά, παπλώματα, κουβέρτες, βαλίτσες, παπούτσια.. ίσως και ορισμένα διακοσμητικά. Αν το σκεφτείτε οι Ντουλάπες «κρύβουν» μέσα τους ευφάνταστα κοστούμια, χειμωνιάτικα παλτά, μάλλινες ζακέτες ακόμα και την παιδική προίκα.

Δυστυχώς στα πιο παλιά σπίτια, δεν υπήρχε η δυνατότητα και ο χώρος για μεγάλες ντουλάπες και έτσι οι νοικοκυρές του σπιτιού έβρισκαν διάφορες «πατέντες» για να στοιβάξουν και να χωρέσουν όσο πιο πολλά ρούχα μπορούσαν, μέσα σε ένα πολύ μικρό χώρο. Μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε οι οποίες θα σας βοηθήσουν και θα σας «λύσουν τα χέρια» σε περίπτωση που δεν έχετε μεγάλες ντουλάπες είναι οι εξής:

⦁ Αρχικά κάντε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Μπορεί να μην χρειάζεστε όλα αυτά τα ρούχα ή όλα τα αντικείμενα που φυλάσσετε μέσα στα χρόνια. Αν επιλέξετε ποια είναι τα αξεσουάρ, τα ρούχα και τα παπούτσια που πραγματικά χρειάζεστε και φοράτε όλο τον καιρό, θα αντιληφθείτε ότι τα πιο πολλά δεν τα χρειάζεστε.
⦁ Χαρίστε σε κάποιον που τα χρειάζεστε ή σε ιδρύματα ώστε να αφήσετε τις ντουλάπες σας να αναπνεύσουν από τα περιττά αφενός αλλά και να κάνετε και μια καλή πράξη αφετέρου.
⦁ Διπλώστε πολύ τακτικά τα υπάρχοντα σας ώστε να μην πιάνουν χώρο μέσα στην ντουλάπα άσκοπα και τοποθετήστε τα με σειρά ώστε να γλιτώσετε τον χώρο εκμεταλλευόμενοι τις ευκολίες που έχετε εσείς.
⦁ Πάρτε μια έξτρα ντουλάπα για τα πιο βασικά, γεμίστε εκεί με αξεσουάρ και υπάρχοντα που θέλετε να έχετε στη διάθεση σας γρήγορα και άμεσα.
⦁ Πάρτε σακούλες που ρουφούν τον αέρα από τα χειμωνιάτικα ρούχα σας και έτσι θα δείτε να συρρικνώνονται τα χοντρά πουλόβερ και τα παλτό μέσα σε ένα λεπτό.

Αν δεν είστε ιδανικά σε ένα σπίτι με μεγάλες ντουλάπες, μη στεναχωριέστε. Για όλα υπάρχουν λύσεις και όλα μπορούν να διορθωθούν αν εσείς επιθυμείτε και ψάξετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Αν πάλι έχετε αποφασίσει να αγοράσετε μια νέα ντουλάπα ή μια ντουλάπα εξωτερικού χώρου μπορείτε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Homeville και να δείτε τις πολλές επιλογές που προσφέρει το eshop-

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!