Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το όνομα κόντρα στο αήττητο

Γράφει ο Γεώργιος Ραπτάκης

Αναλυτικά κάθε ημέρα το κουπόνι στοιχήματος

Δυστυχώς στο Μαρόκο το ματς της Ραμπάτ με τη Ρατζά αναβλήθηκε, έχοντας σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών για την προνομιακή μεταχείριση της Ρατζά. Οπότε η στήλη στρέφεται προς Τουρκία για την αναμέτρηση Κόνιασπορ – Μπεσίκτας.

Καλά λόγια μπορεί να βρει να πει κανείς μόνο για την Κόνιασπορ. Δεύτερη στο πρωτάθλημα, με εξαιρετικές εμφανίσεις και ταυτόχρονα με αήττητη έδρα μετά από 9 αγώνες (6-3-0). Προέρχεται από τη νίκη επί της Χατάισπορ με 3-1, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Από την άλλη, έχουμε το «όνομα» της Μπεσίκτας. Καμία σχέση με την κραταιά ομάδα άλλων ετών, βολοδέρνει στο πρωτάθλημα, προσπαθώντας να πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Τραγική εκτός έδρας (1-3-4), έχει ως καλύτερο αγώνα της εκτός έδρας το πρόσφατο 2-2 με τη Φενέρμπαχτσε. Προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί της Γκεζτέπε μετά από μέτρια εμφάνιση, συνεχίζοντας με υπηρεσιακό προπονητή τον Εντέρ Καραβελί.

Δύο αξιόλογες απουσίες (εξτρέμ Γκιουρλέρ και κεντρικός αμυντικός Τσαλίκ) έχουν οι γηπεδούχοι και τρεις (μπακ Ροσιέ και επιτελικοί μέσοι Ενκουντού, Άλεξ Τεϊσέιρα) οι φιλοξενούμενοι. Η λογική μου με ωθεί να ζητήσω τον άσο με κάλυψη.

Προγνωστικό: 1 Draw no Bet– 1.98

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!