Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το 4ο Γυμνάσιο Κέρκυρας στη “Μέλισσα”

   Μέσα στα πλαίσια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, της αλληλεπίδρασης και της συνεργασίας  του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» και του 4ου Γυμνασίου Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από 15μελή ομάδα μαθητών, με τη συνοδεία των καθηγητριών κκ. Ντουμάζιου Παντούλα & Μεμή Μίλκα.

Τους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρία  κ. Ζουμπουλίδης Σπύρος και τους ενημέρωσε για το καθημερινό πρόγραμμα των ωφελούμενων  και το έργο του Συλλόγου. Το συντονισμό της δράσης ανέλαβε η υπεύθυνη προγράμματος και μουσικός κα. Ζουμπουλίδου Τζωρτζίνα. Οι μαθητές αφού χωρίστηκαν σε ολιγομελείς ομάδες συμμετείχαν στο μάθημα της μαγειρικής και αυτόνομης διαβίωσης μαγειρεύοντας μαζί με τους νέους, συσκεύασαν κουλουράκια στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ενώ συμμετείχαν στο μάθημα της μουσικής τραγουδώντας μαζί με τους ωφελούμενους. Τόσο οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου όσο και οι νέοι του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» ψυχαγωγήθηκαν, απόλαυσαν μοναδικές στιγμές, αποκομίζοντας πολλαπλά  οφέλη μέσα από τη δράση αυτή.   

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!