Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Το SOLAR CLUB CORFU έκλεισε εορταστικά τη χρονιά

Την Κυριακή 27 Ιουνίου ο Σύλλογος Solar Club Corfu έκλεισε την χειμερινή σεζόν προπονήσεων  με μια εκδήλωση για τους μικρούς του αθλητές και τους γονείς τους στο νησί του Βίδο. Στα δρώμενα συμμετείχε με θεατρικό παιχνίδι ο Μιχάλης Κουμαριανός του “Studio Έκφραση” .
“Κλείνοντας ακόμα μια χρονιά, αποφασίσαμε να τη γιορτάσουμε όλοι μαζί με μια δράση στη φύση και στη θάλασσα, βουτιές, θεατρικό αλλά και ελεύθερο παιχνίδι, μουσική, χορό, τραγούδι. 
Η σεζόν που πέρασε παρόλες τις δυσκολίες της δεν μας πτόησε , αντιθέτως μας βοήθησε να υπερβούμε εαυτόν και να καταλήξουμε με πολλή επιμονή και προσπάθεια σε νέες αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις 300 τ.μ., νέες συνεργασίες και παροχές και ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που είχαμε οραματιστεί.   
Το Solar Club Corfu αποτελεί πλέον μια αθλητική αλλά και πολιτιστική κυψέλη, όπου οι αθλητές του πέραν του Καρατε και του Brazilian Jiu Jjitsu ,έρχονται κοντά σε νέα αθλήματα υπό την επίβλεψη επαγγελματιών του χώρου. Τα παιδιά αποκτούν διαφόρων ειδών δεξιότητες και κυρίως δεξιότητες ζωής τις οποίες συνειδητά και με μέθοδο προσπαθούμε να διδάξουμε. Προσβλέπουμε στην δημιουργία υγιών αθλητών, που θα ασκούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους και θα έχουν τον αθλητισμό σταθερά στην πορεία τους.
Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας  που με επαγγελματισμό κρατάνε σε υψηλό επίπεδο τις παροχές του Συλλόγου-προπονητικές και διοικητικές. Κυρίως όμως, ευχαριστούμε τους γονείς και τους ενήλικους αθλητές μας που μας  μας στηρίζουν και επιλεγουν να “είναι SOLAR”.
 ‘Οσο για τα παιδιά, η εμπειρία που βιώνουμε καθημερινά μαζί τους  είναι το αντίδοτο  σε πάσης φύσης επιδημία!!”
 
SOLAR CLUB CORFU
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!