Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τρεις νέοι υπερηχοτομογράφοι – δωρεές στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Μια ακόμη ευχάριστη είδηση έρχεται από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Σήμερα 26/06/2019 και ώρα 13:00 στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και συγκεκριμένα πρώτα από την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παραλαβής, παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΛΚΕ, κου Στεφανίδη: α) ενός υπερηχοτομογράφου για την νεφρολογική κλινική του Νοσοκομείου, το οποίο προέρχεται από την δωρεά του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας και
β) δύο υπερηχοτομογράφων για την καρδιολογική κλινική και το Τμήμα Επειγόντων περιστατικών, τα οποία προέρχονται από τμήμα της δωρεάς Βέλγου υπηκόου, συνολικού ύψους 100.000,00€.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!