Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τρεις (3) τρόποι για να δημιουργήσεις την τέλεια boho κουζίνα

Αν το boho style έχει κατακλύσει πλέον το καθιστικό αλλά και το υπνοδωμάτιο του σπιτιού σου, τότε δεν σου μένει τίποτα παραπάνω από την κουζίνα για να το ολοκληρώσεις!

 

Φυσικά δεν θα μιλήσουμε για τα αυτονόητα pampas και φυτά εσωτερικού χώρου με μακραμέ διαχωριστικά που ήδη στολίζουν κάθε χώρο του σπιτιού σου. Πάμε κατευθείαν στις λεπτομέρειες που πρακτικά διαμορφώνουν τον χώρο της κουζίνας δίνοντας του μία boho νότα και κάνοντας τη να διαφέρει από τις κλασικές κουζίνες.

Η κουζίνα είναι ένας χώρος, ο οποίος συχνά παραμέλουμε όσον αφορά τη διακόσμηση παρόλο που περνάμε αρκέτες ώρες της ημέρας σε αυτόν. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε ο χώρος που μαγειρεύουμε και τρώμε – συνήθως με τα αγαπημένα μας πρόσωπα – να είναι όμορφος και να μας εμπνέει. Παρακάτω θα δούμε μερικούς τρόπους για τα πρώτα boho elements στην κουζίνα.

 

Χαλάκι κουζίνας

Τις περισσότερες φορές δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο χαλάκι της κουζίνας, όμως όταν θέλουμε να διαμορφώσουμε ένα Boho style, το χαλάκι κουζίνας είναι σημαντικό. Ιδιαίτερα και σε γήινες αποχρώσεις, bamboo ή ψάθινα, είναι κάποια χαλάκια που μπορείς να βρεις στο εμπόριο και σίγουρα θα ανανέωσουν τον χώρο σου. Επίλεξε το σχήμα που θέλεις, ανάλογα με τον χώρο που θες να καλύψεις και η αρχή έχει ήδη γίνει για την boho κουζίνα σου!

 

 

Κρεμασμένα τηγάνια & Κουτάλες

Σίγουρα σκρολάροντας στο Pinterest και στο Instagram έχεις δει τις πιο boho κουζίνες. Τα κρεμασμένα τηγάνια και κουταλες είναι must have για την boho κουζίνα σου, πόσο μάλλον αν έχεις τον χώρο για να το κάνεις. Μην ξεχνάς πως κάτι τέτοιο είναι όχι μόνο διακοσμητικά μοντέρνο αλλά και βολικό κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

 

Φωτιστικά & Κάδρα

Πάντα υπάρχει λίγος χώρος για κάποια κάδρα στην κουζίνα. Το μυστικό σε όλο αυτό είναι να μην κάνεις τον χώρο της κουζίνας να φαίνεται υπερφορτωμένος. Ακόμα και αν διαλέξεις κάδρα, φρόντισε να ταιριάζουν με το πλακάκι της κουζίνας ή με τις ηλεκτρικές συσκευές αν αυτές είναι σε κάποιο έντονο χρώμα. Εκτός από τα κάδρα, δώσε βάση και στο φωτιστικό ή ακόμα και σε κάποιον κρυφό φωτισμό που θα μπορούσες να τοποθετήσεις. Αν για παράδειγμα έχεις αρκετά έπιπλα κουζίνας, μπορείς με κρυφό φωτισμό να φωτίσεις ένα από αυτά.

 

Ωστόσο, όσες κουζίνες κι αν δεις στο internet που είναι ιδανικές για σένα, μην ξεχνάς σε καθετί που φτιάχνεις στον προσωπικό σου χώρο, να έχει μία πινελιά από εσένα!

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!