Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Τσίκνισαν και οι μαθητές στην Κέρκυρα – Η συνήθεια που έγινε έθιμο!

Παράδοση θεωρείται πλέον, το τσίκνισμαμαθητών και καθηγητών στα σχολεία της χώρας. Δεν αποτελεί εξαίρεση η Κέρκυρα, καθώς από τους παιδικούς σταθμούς έως και τους μαθητές  σχολείων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μετατράπηκαν σε υπαίθριες “ψησταριές” με τους καθηγητές, δασκάλους, μαθητές και νήπια να τσικνίζουν, ένεκα της ημέρας. Ενδεικτικά, δημοσιεύουμε φωτογραφίες από τα σχολεία που έσπευσαν να ευχηθούν στον κόσμο, μέσα από το τσίκνισμα στις σχολικές αυλές.

Δημοτικό Σχολείο Άφρας:  «Κάτι ψήνεται» και στο Δημοτικό Σχολείο Άφρας, το οποίο ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Τάσο Μπούα και τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Γραικό του Συλλόγου Γονέων κ κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άφρας που κατέφτασαν από το πρωί για να ψήσουν σουβλάκια για τους μαθητές του Σχολείου.

4ος παιδικός σταθμός Κέρκυρας Ο 4ος παιδικός σταθμός Κέρκυρας γιόρτασε, επίσης, την Τσικνοπέμπτη με πολύ χαρά και πολλά ψητά.

 

7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!