Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Υδατογραφίες από την Κέρκυρα» του Peter Sternäng στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 4 Μαΐου στις 20:00 η έκθεση «Υδατογραφίες από την Κέρκυρα» του ζωγράφου Peter Sternäng στην Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης.
Στα έργα του ο καλλιτέχνης αποτυπώνει εικόνες από το κερκυραϊκό τοπίο. Ο ίδιος κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του στην Κέρκυρα αφοσιώνεται στη ζωγραφική του. Σε κάθε νέο του ταξίδι, μέσα από τις περιπλανήσεις του στο νησί, ανακαλύπτει μαγευτικά τοπία που τον συναρπάζουν. Επιλέγει να ασχοληθεί με την υδατογραφία, μία τεχνική άρρηκτα συνδεδεμένη με την εικαστική ιστορία της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα οι τοπιογραφίες του να χαρακτηρίζονται από την διαφάνεια και την ελευθερία περιγραμμάτων.
 
 Ο ζωγράφος Peter Sternäng, σουηδός στην καταγωγή, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες ομαδικές εκθέσεις στην Ευρώπη, καθώς και πληθώρα ατομικών εκθέσεων στην Σκανδιναβία και την Ελλάδα από την δεκαετία του ’80 έως σήμερα.
 
Διάρκεια Έκθεσης 04/05/2022 έως 27/05/2022
 
Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων Κερκυραϊκής Πινακοθήκης
Ιωάννου Θεοτόκη 77
τηλέφωνο: 2661041085 email: info@corfuartgallery.com

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!