Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Υδραίου: Γίνεται «τουριστικός πόλεμος» κατά της Κέρκυρας και της χώρας

Καθησυχαστική εμφανίστηκε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας , Μερόπη Υδραίου στις της δηλώσεις ,λίγη ώρα πριν την προσέγγιση του κρουαζιερόπλοιου «MSC Opera» στο λιμάνι του νησιού μας και με αφορμή τη σύσκεψη-συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μαράσλειο Μέγαρο το πρωί της Πέμπτης με τουριστικούς φορείς του τόπου.
«Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς όλοι οι αρμόδιοι μας διαβεβαίωσαν ότι στο πλοίο αυτό, το οποίο μέχρι την Τετάρτη ήταν στον Πειραιά, δεν εκδηλώθηκε κανένα κρούσμα και όλοι οι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματός του χαίρουν άκρας υγείας. Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Υδραίου.


Μάλιστα, τόνισε ότι θέλησε να ενημερώσει τους Φορείς του τόπου μας, με τους οποίους ούτως ή άλλως είναι φίλοι και συνεργάτες, για τις επαφές που είχε με τον Υπουργό Τουρισμού, Χ. Θεοχάρη, τον Υφυπουργό, Μ.Κόνσολα, τον Υπουργό Ναυτιλίας, Γ. Πλακιωτάκη, την πρόεδρο του ΕΟΤ, Α. Γκερέκου, αλλά και σε τοπικό επίπεδο με τον Λιμενάρχη Κέρκυρας, τον πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΚΕ., την Περιφερειάρχη και την αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, και με τον κύριο Αρκουμανέα, ο οποίος είναι υπεύθυνος του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η Δήμαρχος σημείωσε ακόμα ότι, «πριν το πλοίο προσαράξει στο λιμάνι, με διαβεβαίωσε και ο Λιμενάρχης Κέρκυρας, είναι σε συνεχή επαφή με τον καπετάνιο του πλοίου, αλλά και τον γιατρό, και καθ’ όλη την διαδρομή του από τον Πειραιά προς την Κέρκυρα έχοντας την ενημέρωση ότι δεν υπήρξε κανένα κρούσμα στη διάρκεια του ταξιδιού», ενώ κλείνοντας επισήμανε πως «δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να ευνοήσουμε εντός εισαγωγικών – έναν «τουριστικό πόλεμο» που γίνεται κατά του τόπου μας, της Κέρκυρας, αλλά και γενικότερα κατά της χώρας μας ως τουριστικός προορισμός».

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου , της Ένωσης Ξενοδόχων, της Ομοσπονδίας Καταλυμάτων, της Ομοσπονδία Εμπορίου και του Ενιαίου Φορέα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!