Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Υδραίου: Δίνω λόγο τιμής ότι θα σας κοιτάω στα μάτια για τέσσερα χρόνια (φωτο- βίντεο)

Η πρώτη δήλωση της Μερόπης Υδραίου, της νέας δημάρχου κεντρικής Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων, έχοντας στους ώμους της τη σημαία της Κέρκυρας:

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη της Κέρκυρας και των πολιτών. Σήμερα οι Κερκυραίοι έδωσαν μια εκκωφαντική εντολή: Πάμε μπροστά αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν και σηκώνουμε μανίκια να δουλέψουμε για τον τόπο μας. Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες μας και να τους διαβεβαιώσω πως ως η δεύτερη αιρετή γυναίκα στην αυτοδιοικητική ιστορία της Κέρκυρας θα είμαι η δήμαρχος όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς Το εύρος της νίκης μας αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι οι πολίτες έκριναν και απάντησαν στο διακύβευμα αυτών των εκλογών,. Μου έδωσαν ψήφο καρδιάς και εμπιστοσύνης. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και την ψυχή μου για να τους τιμήσω. Σε αυτό το σημείο έχω χρέος να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ειδικότερες στις παρατάξεις του πρώτου γύρου καθώς το σημερινό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι κράτησαν μια στάση ευθύνης.

Η Μερόπη με τον πατέρα της που στάθηκε φρουρός δίπλα της, όπως δήλωσε

Εξάλλου γνωρίζουμε ότι κανείς δε μπορεί μόνος του. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Δεσμεύομαι πως θα υιοθετήσω ένα νέο μοντέλο διοίκησης του δήμου που θα στηρίζεται στη συνεργασία όλων των παρατάξεων. Θα εργαστούμε με όραμα και σύγχρονη ματιά. Ένα δήμο ανοιχτός ε κάθε δημότη με συμμετοχική διαδικασία στη λήψη των αποφάσεων, Φαινόμενα αλαζονείας δε θα υπάρξουν απο εμάς.

Συγχαίρω τους δημάρχους Βόρειας Νότιας Κέρκυρας και των Παξών με τους οποίου θα έχουμε παραγωγική συνεργασία για το καλό του νησιού μας. Συγχαίρω επίσης την κα. Κράτσα με τη οποία θεωρώ πως θα έχουμε μια δημιουργική συνεργασία για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Κέρκυρας και των Ιόνιων Νησιών. Ο νέος δήμος μας, θα είναι ο δήμος της δημοκρατίας. Θα υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που ενέκριναν με την ψήφο τους οι πολίτες και θα εντάξουμε σε αυτό άξιες προτάσεις από τις  υπόλοιπες παρατάξεις. Από αύριο θα καλέσω επικεφαλής των παρατάξεων για να διαμορφώσουμε πλαίσιο διαλόγου για τα προβλήματα της Κέρκυρας. Θα είμαστε κοντά στο δήμο, ώστε την 1η Σεπτεμβρίου να είμαστε έτοιμοι να παράξουμε έργο. Το εγχείρημα του νεου δήμου δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και εμείς έχουμε σχέδιο και πρόγραμμα. Ευχαριστώ όλους όσοι κόπιασαν και εργάστηκαν γι αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου χωρίς την ηθική στήριξη της οποίας, δεν θα μπορούσα να δημιουργήσω όλα αυτά που κατάφερα και κυρίως τον πατέρα μου που ήταν φρουρός δίπλα μου σε όλον τον αγώνα μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με συντροφεύουν τόσα χρόνια στα εύκολα και στα δύσκολα. τον κ, Γιάννη Βλασχόπουλο, όλους τους δημοτικούς συμβούλους που ξεκινήσαμε μαζί και είναι εκλεγμένοι στη δημοτική μου ομάδα, όλους τους νέους δημοτικούςε συμβούλους που με εμπιστεύτηκαν , όλους τους υποψήφιους που πάλεψαν για αυτή την Κυριακή σαν να ήταν πρώτη. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που ήταν στο γραφείο μου, την Έλενα Διαβάτη τον ΑΝδρέα Ανδριώτη και τους συναδέλφους του γραφείου. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το απευθύνω στους Κερκυραίους πολίτες. Στον κερκυραϊκό λαό που μίλησε για άλλη μια φορά μέσα από την ψυχή και το μυαλό του. Στον απλό δημότη που τον κοίταζα στα μάτια που μου έσφιγγε το χέρι και με κοιτούσε στα μάτια. Θα τους κοιτάω τέσσερα χρόνια στα μάτια για να είναι υπερήφανοι για την εκλογή μου. Οι απλοί δημότες με τίμησαν και με αγάπησαν. Αύριο είναι μια νέα ημέρα για την Κέρκυρα με χαμόγελο.

Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά στον ευλογημένο τόπο μας που θα τον υπηρετήσουμε και δινουμε λόγο τιμής για αυτό απόψε”.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!