Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Υδραίου: «Η Κέρκυρα προχωρά μπροστά και αφήνει πίσω πρόσωπα & πρακτικές του παρελθόντος»


«Η υπ. Δήμαρχος κ. Υδραίου μαζί με υποψηφίους και στελέχη της παράταξης της, περιόδευσε στις Δημοτικές Ενότητες Κερκυραίων και Παλαιοκαστριτών. Επισκέφτηκε τις περιοχές Ευρώπουλοι, Ποταμός, Γαρίτσα, Αλεπού, Κανάλια, Παλαιοκαστρίτσα, Λάκωνες, Λιαπάδες και για μία ακόμα φορά έγινε δέκτης θερμών εκδηλώσεων από τους πολίτες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης.

Ειδικότερα :Η Μερόπη Υδραίου επισήμανε ότι η Κέρκυρα κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αφήνει πίσω της τις θλιβερές φιγούρες και τις πρακτικές του χθες, αυτούς που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.
Αναφέρθηκε στο πρόγραμμά της που δίνει έμφαση στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τονίζοντας :
‘’ Χτίζουμε το Νέο Δήμο από την αρχή. Αυτό είναι το δικό μας μήνυμα. Ένα Δήμο που θα προσφέρει νέες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους δημότες του, ένα Δήμο που θα έχει αναπτυξιακό σχέδιο, ένα Δήμο πρότυπο-καθαριότητας, το Νέο Δήμο των πολιτών.’’

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα απορρίμματα και σε όλα τα ζητήματα καθημερινότητας που θα επιλυθούν με ενδυνάμωση του ρόλου των κοινοτήτων και με σωστό προγραμματισμό και πολύ δουλεία. Επίσης αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου στην πόλη και στα χωριά , επισημαίνοντας ότι η ίδια ως Δήμαρχος θα διαμορφώσει ετήσιο πρόγραμμα έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου. Στον πρώτο χρόνο θα διατεθούν για το οδικό δίκτυο τα 12 εκ.ευρώ της χρηματοδότησης της Πολιτείας που δεν πρέπει να χαθούν.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!