Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Υδραίου: Ξεκίνησε το πλύσιμο εξωτερικών χώρων και πλατειών – Δεν είναι αποσπασματική η δράση! (φωτο)

Ανακοίνωση με την οποία η νέα δήμαρχος Κερκύρας και Διαποντίων Μερόπη Υδραίου, ενημερώνει τους πολίτες της Κέρκυρας ότι η νέα αρχή είναι γεγονός στην καθαριότητα. Το πλύσιμο των πεζοδρόμων και των πλατειών με φωτογραφίες που ήδη έχει δημοσιεύσει το kerkyrasimera.gr τα τελευταία 24ωρα, δεν είναι αποσπασματική δράση αλλά κανόνας ενώ ενημερώνει τις υπόλοιπες δράσεις στην καθαριότητα που γίνονται τα πρώτα 24ωρα από την ανάληψη των νέων καθηκόντων της.

Η ανακοίνωση

 

Η Κέρκυρα κάνει μια Νέα Αρχή.

Mε εντολή της νέας δημάρχου Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπης Υδραίου ξεκίνησε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα πλυσίματος και καθαρισμού πλατειών, πεζοδρόμων και δρόμων από συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας συνεπικουρούμενα από ιδιωτικό συνεργείο εθελοντών.

Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, η αντικατάσταση των παλιών τσακισμένων με νέους και η τοποθέτηση κάδων σε σημεία που είχαν εξαφανιστεί.

Δεν πρόκειται για μια αποσπασματική δράση αφού το πλύσιμο πλατειών και δρόμων θα αποτελεί πλέον κανόνα.

Η Καθαρή Κέρκυρα ήταν η ονομασία του προγράμματος για την καθαριότητα της Νέας Δημοτικής Αρχής. Το πρόγραμμα αυτό ξεκίνησε πλέον να γίνεται πράξη.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!