Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Υδραίου: Τιμολόγιο 450 χιλ. μας έστειλε ο περιφερειακός ΦΟΔΣΑ, απο που προκύπτει;

Νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ Δήμου Κ.Κέρκυρας και περιφερειακού ΦΟΔΣΑ αναμένεται να προκαλέσουν τα όσα ανέφερε το βράδυ της Τρίτης στο δημοτικό συμβούλιο, η δήμαρχος Μ.Υδραίου.

Η κ. Υδραίου έκανε λόγο για “αρνητική έκπληξη” καθώς ήρθε στο ΣΥΔΙΣΑ τιμολόγιο ύψους 450 χιλ ευρώ από το νέο ΦΟΔΣΑ που αφορά το τέταρτο τρίμηνο του 2020 ως συμμετοχή στο νέο φορέα. “Δε μας έχει παράξει καμία υπηρεσία ο νέος φορέας. Ο ΣΥΔΙΣΑ λειτουργεί, δεν έχει καταργηθεί και εξυπηρετεί όλες τις λειτουργίες του. Από την άλλη το ποσό αυτό είναι μεγάλο, αν πάμε σε 450 χιλ το τετράμηνο, μιλάμε για μεγάλη αύξηση που θα συμπαρασύρει και αύξηση των τελών προς τους δημότες, με πολύ πιο δύσκολη κατάσταση για τους μικρούς δήμους όπως π.χ. οι Παξοί” τόνισε η δήμαρχος.”Θα ζητηθούν εξηγήσεις για το ποσό αυτό, ανέφερε η κ. Υδραίου.

Απομάκρυνση Λέσση απο ΔΣ νέου ΦΟΔΣΑ

Η δήμαρχος γνωστοποίησε ακόμα ότι μετά απο ενημέρωση που είχε υπήρξε θεμα τροποποίησης καταστατικού για να εκπροσωπούνται όλα τα Ιόνια στο νέο ΔΣ του ΦΟΔΣΑ με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός ΔΣ ο δήμαρχος Κ.Κέρκυρας Κ. Λέσσης και τη θέση του να πάρει ο δήμαρχος Λευκάδας. “Μπαίνουμε σε νέες φάσεις αντιδικίας χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος”, τόνισε χαρακτηριστικά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!